Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu en trossos petits el morro de porc i fregiu-lo en una paella amb una mica d’oli. Quan estigui daurat, afegiu-hi mitja ceba i el tomàquet, tot ben trinxat. Ho sofregiu una mica i hi afegiu el xoriço i l’aigua. Ho assaoneu amb sal i ho deixeu bullir a foc lent durant 1 h.
  2. Peleu la patata i bulliu-la amb aigua i una mica de sal.
  3. Poseu els cigrons cuits, la patata bullida i el sofregit en una cassola. Ho deixeu bullir durant uns 5 min. Rectifiqueu-ho de sal i ho passeu tot per la batedora.
  4. Després ho passeu tot pel colador xinès i deixeu aquesta crema a la nevera perquè es refredi.
  5. Confiteu la resta de la ceba tallant-la a tires molt primes i posant-la en una paella amb una mica d'oli, a foc molt baix. S’ha de deixar fer, vigilant que no es cremi.
  6. Un cop confitada, hi afegiu la botifarra tallada a rodanxes i la deixeu uns segons fins que s’escalfi.
  7. La crema la serviu freda, i hi poseu per sobre la ceba i la botifarra calenta, ben escorreguda i sense barrejar-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: