Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu la nata en un cassó. Obriu la beina de vainilla i traieu-ne les llavors amb l’ajuda d’una cullera. Afegiu les llavors i la beina a la nata i doneu-li un bull. Quan hagi bullit, retireu-la del foc.
  2. En un bol, bateu els rovells amb els 110 g de sucre. Quan hagin blanquejat i estiguin ben escumosos, afegiu-hi una mica de nata sense deixar-ho de remenar. Aneu-hi afegint la resta de la nata mentre ho barregeu. És important que no aboqueu la nata calenta d’una vegada per no coure els ous.
  3. Coleu la barreja i repartiu-la en 4 minicocotes. Poseu les cocotes en una safata i ompliu-la d’aigua bullent fins a la meitat per fer un bany maria. Enforneu-ho 45 min a 170 º C, escalfor a dalt i a baix.
  4. Traieu les cocotes del forn i deixeu-les refredar. Poseu-les a la nevera fins a l’endemà.
  5. Per fer el caramel, poseu 50 g de sucre en una paella a foc fort. Aneu-ho remenant i quan encara no s’hagi dissolt el sucre del tot tireu-hi la mantega i remeneu-ho. Afegiu-hi les cireres i el kirsch i remeneu-ho uns segons més.
  6. Repartiu el caramel i les cireres en les minicocotes i serviu-les immediatament.

Podeu substituir les cireres per la fruita que més us agradi: taronja, préssec, maduixes… Ja veureu com triomfeu!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto