Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu el moniato al forn a 190 ºC fins que sigui tou. Deixeu-lo refredar i peleu-lo.
  2. En un cassó, escalfeu la nata i la pell de mandarina. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc, tapeu-ho i deixeu-ho infusionar 15 min. Coleu la pell de mandarina.
  3. Tritureu amb el túrmix el moniato, la nata, el sucre i els ous.
  4. Repartiu la crema en recipients individuals que puguin anar al forn. Tapeu-los amb paper d’alumini i coeu-los al bany maria al forn durant uns 15 min a 150 ºC. Reserveu-los a la nevera un mínim de 2 h. Si es vol, al moment de servir-ho, afegiu-hi sucre per sobre i cremeu-lo amb un bufador. Serviu la crema acompanyada d’uns grills de mandarina pelats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: