Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al cremós de xocolata negra: feu una crema anglesa bullint la llet i la nata. A part, barregeu el sucre i els rovells i afegiu-los a la llet i la nata quan arrenquin el bull. Feu-ho coure a foc suau o al bany maria fins que arribi a 82 ºC. Un cop feta la crema i encara calenta, afegiu-hi la cobertura i tritureu-ho. Deixeu-ho quallar a la nevera. 
  2. Talleu les olives a daus petits i assequeu-los al forn a 100 ºC. Un cop secs, afegiu-hi sucre de llustre en fred. Muntatge: feu una ratlla amb el praliné, per sobre feu-hi una quenelle de cremós de xocolata i deixeu-hi caure uns dauets d’olives seques i un raig d’oli. Decoreu el plat amb una torrada sucada amb un gerd.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto