Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al cremós de xocolata negra: feu una crema anglesa bullint la llet i la nata. A part, barregeu el sucre i els rovells i afegiu-los a la llet i la nata quan arrenquin el bull. Feu-ho coure a foc suau o al bany maria fins que arribi a 82 ºC. Un cop feta la crema i encara calenta, afegiu-hi la cobertura i tritureu-ho. Deixeu-ho quallar a la nevera. 
  2. Talleu les olives a daus petits i assequeu-los al forn a 100 ºC. Un cop secs, afegiu-hi sucre de llustre en fred. Muntatge: feu una ratlla amb el praliné, per sobre feu-hi una quenelle de cremós de xocolata i deixeu-hi caure uns dauets d’olives seques i un raig d’oli. Decoreu el plat amb una torrada sucada amb un gerd.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto