Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al cremós de xocolata negra: feu una crema anglesa bullint la llet i la nata. A part, barregeu el sucre i els rovells i afegiu-los a la llet i la nata quan arrenquin el bull. Feu-ho coure a foc suau o al bany maria fins que arribi a 82 ºC. Un cop feta la crema i encara calenta, afegiu-hi la cobertura i tritureu-ho. Deixeu-ho quallar a la nevera. 
  2. Talleu les olives a daus petits i assequeu-los al forn a 100 ºC. Un cop secs, afegiu-hi sucre de llustre en fred. Muntatge: feu una ratlla amb el praliné, per sobre feu-hi una quenelle de cremós de xocolata i deixeu-hi caure uns dauets d’olives seques i un raig d’oli. Decoreu el plat amb una torrada sucada amb un gerd.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto