Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: trenqueu els ous i, mentre els deixateu, aneu-hi afegint la farina, la llet, el sucre, l'oli i el cacau. Deixeu-ho reposar, tapat, una nit.
  2. Poseu a escalfar una paella amb oli o mantega. Al centre, poseu-hi una cullerada de la massa i cobriu la base de la paella. Un cop qualli per un costat, aixequeu-la amb l'espàtula i gireu-la. Acabeu-la de coure per l'altre costat i retireu-la. Reserveu-ho.
  3. Per a la crema de xocolata: poseu a bullir la nata i la llet. Remeneu els ous i el sucre, afegiu-los a la llet sense parar de remenar i deixeu-ho al foc fins que qualli.
  4. Afegiu-ho a la xocolata, que tindreu en un bol feta trossos, remeneu-ho perquè es fongui i, amb moviments embolcallants, aconseguiu una emulsió llisa. Refrigereu-ho.
  5. Per al plàtan caramel·litzat: poseu el sucre i la mantega en una paella, a caramel·litzar, i salteu-hi els plàtans a daus.
  6. Enrotlleu les creps amb crema i plàtan.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: