Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: tritureu tots els ingredients fins a obtenir una consistència cremosa líquida.
  2. Unteu dues safates del deshidratador amb la massa i deshidrateu-la 4 h a 45 ºC.
  3. Gireu-la i deixeu-la 4-5 h més. És important que es pugui desemmotllar.
  4. Amb unes tisores, dividiu cada safata per a quatre porcions.
  5. Per al farciment: peleu i talleu les pastanagues a la juliana.
  6. Talleu els alvocats i els dàtils a tires. 
  7. Poseu els espinacs i els germinats a la crep i enrotlleu-la.

NOTA
Si no teniu deshidratador, podeu assecar la massa posant-la en una safata al forn, a 45 ºC, amb la porta una miqueta entreoberta. Aneu controlant-la fins que estigui deshidratada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: