Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crep: tritureu tots els ingredients junts amb una batedora.
  2. Poseu una paella antiadherent a escalfar, a foc baix, i afegiu-hi una mica de margarina; espereu que es fongui.
  3. Afegiu la massa de la crep a la paella i cuineu-la fins que no estigui líquida, gireu-la i cuineu-la 30 s.
  4. Per a la crema de xocolata: en un bol, barregeu el sucre de llustre i la Maizena. Poseu a bullir la llet i la nata de soja i, quan arrenqui el bull, aboqueu-hi el sucre i la Maizena. Feu coure la mescla 1 min i apagueu el foc.
  5. Afegiu-hi la xocolata i remeneu-ho fins que tot estigui ben fos. Afegiu-hi el Cointreau i el praliné, i emulsioneu-ho amb una batedora. Reserveu-ho a la nevera i feu-ho servir quan estigui ben fred.
  6. Poseu la crep en un plat, al mig afegiu-hi força crema de xocolata i enrotlleu-la bé per servir-la. Feu-ne dues per persona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto