Consells de cuina La Vanguardia

Un capritxet de tant en tant no fa mal a ningú… Fer un esmorzar de forquilla i ganivet un dissabte al matí, mentre llegeixes el diari i prens una tassa de cafè… Mmmm! Segur que és el somni de molta gent!

Doncs això és el que he fet avui. En voleu?

Preparació

  1. Barregeu amb el túrmix tots els ingredients. Deixeu-ho reposar 30 min.
  2. Coeu les creps ben fines en una paella antiadherent untada amb una mica de mantega.
  3. Munteu la nata amb una culleradeta de cafè soluble i una mica de sucre. Farciu les creps amb la melmelada i la nata amb gust de cafè.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto