Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb unes varetes manuals, bateu l’ou amb la farina i la llet. Afegiu-hi una mica de sal. Si veieu que hi han quedat molts grumolls, podeu demanar a un adult que us ajudi a triturar-ho amb la batedora elèctrica. Quan ho tingueu a punt, és ideal deixar-ho reposar 30 min, però si no ho feu no passa res.
  2. Foneu una mica de mantega.
  3. Talleu la patata i lclaveu-la en una forquilla. Unteu la mitja patata en mantega fosa i feu-la servir per engreixar la paella, que no ha de ser gaire gran, perquè la pogueu manipular bé.
  4. Aboqueu un cullerot de massa de creps sobre la paella i voltegeu-la amb el canell, perquè ompli tota la superfície de la paella. Espereu 1 min i, amb una pala de fusta, gireu la crep. Coeu-la per l’altre costat.
  5. Poseu una llenca de pernil dolç, un tros de mozzarella i un grapat d’avellanes picades sobre la crep. Enrotlleu-la, amb l’ajut de la pala de fusta, i serviu-la immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: