Consells de cuina La Vanguardia

Aquestes postres són del blog 'Todos cocinamos sin gluten'. La recepta per fer la massa de les crestes l’he tret d’un blog de referència per a la cuina sense gluten, 'Cocina fácil sin gluten', de qui ja he fet altres receptes sense gluten i sempre m’han sortit molt bé. L’única diferència amb la recepta original és que n’he fet menys quantitat i que en lloc de fregir-les les he cuit al forn. El farcit de les crestes no té cap secret: formatge i confitura de moniato, inspirat en la típica combinació de formatge i codonyat que lliga tan bé. La confitura de moniato té una textura semblant a la del codonyat, però amb el gust inconfusible del moniato, més farinós i menys dolç. Cal comprovar, llegint les etiquetes, que tant el formatge com la confitura siguin sense gluten.

Les crestes queden tan poc dolces que podrien servir perfectament com a entrant per a un aperitiu. Com a postres, queden al seu punt de dolçor si just abans de servir-les s’empolsen generosament amb sucre en pols. El cruixent de les crestes i la sorprenent combinació dolç-salat de l’interior queda senzillament deliciós!

Preparació

  1. Feu la massa de crestes, estireu-la ben fina i talleu-la en cercles d’uns 10 cm de diàmetre.
  2. Farciu les crestes amb un trosset de formatge i un trosset de confitura. Mulleu-ne les vores amb una mica d’aigua i tanqueu-les pressionant amb una forquilla per tal de segellar-les bé. Pinteu-les per sobre amb l’ou batut i coeu-les al forn a 200 ºC durant 10 min, fins que siguin daurades.
  3. Deixeu-les refredar i empolseu-les generosament amb sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller d'alimentació per a nadons

El 'babyled weaning' és un mètode respectuós per acompanyar el nadó en la introducció...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto