Què cuinar La Vanguardia

Aquestes postres són del blog 'Todos cocinamos sin gluten'. La recepta per fer la massa de les crestes l’he tret d’un blog de referència per a la cuina sense gluten, 'Cocina fácil sin gluten', de qui ja he fet altres receptes sense gluten i sempre m’han sortit molt bé. L’única diferència amb la recepta original és que n’he fet menys quantitat i que en lloc de fregir-les les he cuit al forn. El farcit de les crestes no té cap secret: formatge i confitura de moniato, inspirat en la típica combinació de formatge i codonyat que lliga tan bé. La confitura de moniato té una textura semblant a la del codonyat, però amb el gust inconfusible del moniato, més farinós i menys dolç. Cal comprovar, llegint les etiquetes, que tant el formatge com la confitura siguin sense gluten.

Les crestes queden tan poc dolces que podrien servir perfectament com a entrant per a un aperitiu. Com a postres, queden al seu punt de dolçor si just abans de servir-les s’empolsen generosament amb sucre en pols. El cruixent de les crestes i la sorprenent combinació dolç-salat de l’interior queda senzillament deliciós!

Preparació

  1. Feu la massa de crestes, estireu-la ben fina i talleu-la en cercles d’uns 10 cm de diàmetre.
  2. Farciu les crestes amb un trosset de formatge i un trosset de confitura. Mulleu-ne les vores amb una mica d’aigua i tanqueu-les pressionant amb una forquilla per tal de segellar-les bé. Pinteu-les per sobre amb l’ou batut i coeu-les al forn a 200 ºC durant 10 min, fins que siguin daurades.
  3. Deixeu-les refredar i empolseu-les generosament amb sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto