Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al farcit: poseu un dit d’aigua en una olla. Demaneu ajuda a un adult per posar l’olla al foc i, quan bulli, tireu-hi els espinacs.
  2. Quan l’aigua torni a bullir, coleu-los i refresqueu-los sota l’aixeta. Premeu-los bé perquè treguin tota l’aigua i talleu-los amb unes tisores escolares o un ganivet de taula.
  3. En una paella gran, poseu un bon raig d’oli, els pinyons i les panses. Salteu els espinacs a foc fort 2 min i reserveu-los.
  4. Fora del foc, afegiu-hi els formatges i una mica de sal. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.
  5. Per a la massa: en un bol gran, poseu la farina, la sal i la mantega freda, a daus.
  6. Amasseu-ho fins que la mantega desaparegui i la barreja sembli sorra.
  7. Afegiu-hi l’ou batut i barregeu-ho fins a tenir una massa llisa i ben integrada.
  8. Amb un corró una mica enfarinat, estireu la massa ben fina. Talleu-ne rodones amb un motlle o un got, i poseu-les 5 min al congelador.
  9. Al mig de la massa, poseu-hi una cullerada de farcit, tanqueu-la amb forma de mitja lluna i premeu-ne les vores amb una forquilla perquè no s’escapi el farcit.
  10. Enceneu el forn a 180 ºC.
  11. Poseu les crestes sobre paper de forn, pinteu-les amb ou batut i enforneu-les uns 15 min. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: