Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en mig litre d’aigua el sucre, la pela de la llimona i la canyella, a foc suau, amb la poma sense pelar, tallada a dauets.
  2. Feu un puré amb els caquis pelats i el suc de la llimona. Incorporeu-lo a l’almívar i coeu-ho fins a obtenir una melmelada.
  3. Per a la massa: barregeu les farines, la sal i la mantega, i afegiu-hi aigua fins a obtenir una textura que es pugui pastar. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
  4. Esteneu la massa amb un corró i talleu-la en cercles. Ompliu la meitat de cada cercle amb la melmelada i tanqueu les vores amb aigua.
  5. Pinteu-ho amb ou batut i feu-ho coure al forn, a 180 ºC, 20-25 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: