Què cuinar La Vanguardia

Després de les vacances de Nadal, avui toca començar amb una recepta fàcil, fàcil, d’aquelles que no facin mandra entrar a la cuina per preparar una coseta dolça.

Aquests croissants els vaig descobrir xafardejant la nevera del meu germà, durant les meves estades a casa seva. Hi vaig descobrir una llauna semblant a les dels refrescos, però molt diferent per dins: estava plena de massa de croissant! Uau, encara ara em dura la sorpresa. Veient la meva cara d’estupefacció, la meva cunyada em va explicar que les compren a França, quan pugen a esquiar a Puigcerdà. I al següent viatge que van fer allà, me’n va portar una per a mi… genial!

La llauna (que cal mantenir a la nevera) conté quatre triangles enrotllats de massa de croissant fresca. Les instruccions són ben senzilles: separar els triangles, enrotllar-los donant la forma de croissant, pintar-los amb una mica de llet i coure’ls 15 minuts a 200 ºC. Et voilà!

Hi ha diverses marques que en comercialitzen, i fins i tot són fàcils de trobar en súpers de per aquí. Això sí, feu cas del truc del meu germà: farciu-los amb una bona cullerada de Nutella, el resultat és molt més llaminer!

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 200 ºC. Obriu la llauna i separeu els triangles. Farciu cada triangle amb una cullerada de Nutella i enrotlleu-los en direcció a la punta, donat-los forma de croissant.
  2. Pinteu-los amb una mica de llet i enforneu-los 15 min a 200 ºC. Traieu-los del forn, pinteu-los amb una mica de gelatina i repartiu-hi uns quants fideus de xocolata per sobre. Deixeu-los refredar i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto