Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu la patata amb aigua i sal i prepareu-ne un puré fi. Afegiu-hi la farina i treballeu-ho amb una espàtula. Afegiu-hi els rovells i la clara. Afegiu-hi les olives i barregeu-ho tot. Poseu-ho en cèrcols metàl·lics i deixeu-ho refredar a la nevera. Poseu-ho una mitja hora al congelador abans de cuinar-ho.
  2. Assequeu els filets de seitó sense espina. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
  3. Passeu el 'cromesqui' (la mescla dels cèrcols) per l’ou batut i per la farina de pa de motlle. Amb l’oli calent, fregiu-los.
  4. En un altre oli, arrebosseu els seitons amb farina de tempura i fregiu-los uns 2 min. Escorreu-ho i ja podeu muntar el plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: