Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’arròs amb llet: cobriu l’arròs amb aigua i feu que arrenqui el bull. Escorreu-lo.
  2. Coeu l’arròs a foc lent amb la llet, la pela de taronja, la pela de llimona, el sucre i la canyella, 25 min.
  3. Passeu-ho pel túrmix. Afegiu-hi l’agar-agar i escalfeu-ho fins a 90 ºC, sense parar de remenar. Estireu-ho en una safata d’alumini petita de 2 cm d’alt. Deixeu-ho a la nevera 3 h i talleu-ho a daus de 2 x 2 cm.
  4. Arrebosseu els daus d’arròs amb llet passant-los per la farina, l’ou batut i el brioix ratllat. Reserveu-los a la nevera.
  5. Per a la crema de torró de Xixona: barregeu i escalfeu la llet amb el torró fins a obtenir una crema semilíquida i deixeu-ho refredar.
  6. Per a la taronja caramel·litzada: talleu la taronja amb la pela a dauets i salteu-la en una paella amb el sucre, fins que estigui confitada.

MUNTATGE

Fregiu els daus d’arròs amb llet en oli de gira-sol, a 160 ºC. Escorreu-los sobre un paper absorbent i serviu-los acompanyat d’una mica de crema de Xixona i taronja confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: