Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu al vas el julivert i el pernil i programeu 10 segons, velocitat 6. Traieu-ho i reserveu-ho en un bol.
  2. Sense rentar el vas, introduïu-hi l'arròs, el brou, l'oli, la sal i el pebre. Programeu 18 min, 100 ºC, gir a l'esquerra, velocitat cullera. L'arròs ha de quedar cuit i sense brou. Deixeu temperar l'arròs en un bol.
  3. Afegiu-hi el julivert amb el pernil que havíeu reservat, el rovell d'ou i el parmesà. Barregeu-ho amb l'espàtula, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i formeu croquetes o boles de la mida d'una nou.
  4. Arrebosseu les croquetes amb farina, ou batut i pa ratllat, i fregiu-les en abundant oli calent fins que quedin ben daurades i cruixents.
  5. Escorreu-les sobre paper absorbent.
  6. Serviu-les calentes o fredes acompanyades de salsa de tomàquet.

Consell:

Podeu triturar el parmesà juntament amb el julivert, al pas 1.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto