Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu al vas el julivert i el pernil i programeu 10 segons, velocitat 6. Traieu-ho i reserveu-ho en un bol.
  2. Sense rentar el vas, introduïu-hi l'arròs, el brou, l'oli, la sal i el pebre. Programeu 18 min, 100 ºC, gir a l'esquerra, velocitat cullera. L'arròs ha de quedar cuit i sense brou. Deixeu temperar l'arròs en un bol.
  3. Afegiu-hi el julivert amb el pernil que havíeu reservat, el rovell d'ou i el parmesà. Barregeu-ho amb l'espàtula, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i formeu croquetes o boles de la mida d'una nou.
  4. Arrebosseu les croquetes amb farina, ou batut i pa ratllat, i fregiu-les en abundant oli calent fins que quedin ben daurades i cruixents.
  5. Escorreu-les sobre paper absorbent.
  6. Serviu-les calentes o fredes acompanyades de salsa de tomàquet.

Consell:

Podeu triturar el parmesà juntament amb el julivert, al pas 1.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: