Preparació
- Poseu al vas el julivert i el pernil i programeu 10 segons, velocitat 6. Traieu-ho i reserveu-ho en un bol.
- Sense rentar el vas, introduïu-hi l'arròs, el brou, l'oli, la sal i el pebre. Programeu 18 min, 100 ºC, gir a l'esquerra, velocitat cullera. L'arròs ha de quedar cuit i sense brou. Deixeu temperar l'arròs en un bol.
- Afegiu-hi el julivert amb el pernil que havíeu reservat, el rovell d'ou i el parmesà. Barregeu-ho amb l'espàtula, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i formeu croquetes o boles de la mida d'una nou.
- Arrebosseu les croquetes amb farina, ou batut i pa ratllat, i fregiu-les en abundant oli calent fins que quedin ben daurades i cruixents.
- Escorreu-les sobre paper absorbent.
- Serviu-les calentes o fredes acompanyades de salsa de tomàquet.
Consell:
Podeu triturar el parmesà juntament amb el julivert, al pas 1.