Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En una paella amb mantega i un raig d’oli sofregiu la ceba i els alls picats. A continuació, afegiu-hi el bacallà esqueixat i ben escorregut juntament amb el julivert picat. Deixeu-ho coure fins que deixi anar tota l’aigua.
  2. Seguidament, afegiu-hi la farina i deixeu-la coure uns segons perquè no quedin grumolls. A continuació, afegiu-hi la llet i la crema de llet calentes, i deixeu-ho coure lentament uns 10 min.
  3. Passeu-ho tot en un bol i tritureu-ho amb la batedora elèctrica fins a obtenir una pasta homogènia.
  4. Poseu-ho en una paella antiadherent i aneu-ho remenant amb una cullera de fusta fins que quedi ben lligat, és a dir, que la pasta es desprengui fàcilment de la paella.
  5. Deixeu reposar i refredar la pasta, i comenceu a fer la forma de les croquetes. Primer feu-ne boles, passeu-les per la farina, l’ou batut i, finalment, pel pa ratllat.
  6. Fregiu-les en oli abundant i molt calent. Les podeu servir al plat acompanyades d’amanida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto