Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les gambes i talleu-les a trossos petits (de la mida d'un gra de cafè).
  2. Poseu l'oli al vas i programeu 5 min, temperatura Varoma, velocitat 2. Afegiu-hi les gambes trossejades i programeu 3 min, temperatura Varoma, gir a l'esquerra, velocitat cullera. Coleu les gambes i reserveu les gambes i l'oli per separat.
  3. Torneu a posar l'oli al vas i afegiu-hi la mantega. Programeu 3 min, temperatura Varoma, velocitat 4. Obriu la tapa i afegiu-hi la farina (poseu-la al voltant de la ganiveta). Ofegueu-ho programant 3 min, 100 ºC, velocitat 2.
  4. Afegiu-hi el midó de blat de moro, la llet i la sal.
  5. Barregeu-ho programant 10 segons, velocitat 7. Després, programeu 25 min, 100 ºC, velocitat 4.
  6. Afegiu-hi les gambes i barregeu-ho amb l'espàtula. Programeu 3 min, 100 ºC, velocitat 2.
  7. Aboqueu la beixamel en una mànega de pastisseria col·locada a la cistella o en una safata humitejada prèviament (perquè no s'enganxi la massa) i deixeu-ho refredar. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 8 h.
  8. Un cop freda, feu les croquetes amb la massa, arrebosseu-les amb farina, a continuació amb ou batut, i finalment amb pa ratllat.
  9. Fregiu-les en abundant oli calent.

Suggeriments: si ho voleu, podeu posar també pebre negre i nou moscada quan incorporeu el midó de blat de moro, la llet i la sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto