Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu el pernil serrà. Col·loqueu el selector de velocitat en la posició vas tancat i doneu-hi 5 cops de Turbo. Reserveu-ho.
  2. Trossegeu els ous programant 4 segons, velocitat 5. Traieu-ho del vas i reserveu-ho per separat.
  3. Per a la beixamel: aboqueu al vas l'oli, la mantega i la ceba. Programeu 3 min, temperatura Varoma, velocitat 4.
  4. Afegiu-hi la farina i programeu 3 min, 100 ºC, velocitat 2.
  5. Incorporeu-hi la llet, la nou moscada, el pebre i la sal. Barregeu-ho programant 10 segons, velocitat 6.
  6. Afegiu-hi dues cullerades del pernil reservat i programeu 7 min, temperatura Varoma, velocitat 4. Deixeu-ho reposar uns minuts.
  7. Afegiu-hi la resta del pernil i els ous picats i barregeu-ho bé amb l'espàtula.
  8. Aboqueu la beixamel en una mànega de pastisseria (col·locada a la cistella) o en una safata humitejada prèviament (perquè no s'enganxi la massa) i deixeu-la refredar. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 8 h.
  9. Un cop freda, formeu les croquetes, arrebosseu-les amb farina, a continuació amb ou batut, i finalment amb pa ratllat.
  10. Fregiu-les en abundant oli calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: