Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la beixamel: foneu la mantega en un cassó, a foc molt lent. Afegiu-hi tanta farina com accepti la mantega, fins a obtenir un roux, una massa compacta, no gaire seca i pastosa, ni gaire líquida. Aneu-hi afegint la llet mentre ho remeneu amb una cullera de fusta o unes varetes, fins a obtenir una salsa espessa, amb la textura d’un puré molt lleuger. Deixeu-ho coure uns segons i retireu-ho del foc.
  2. Afegiu a la beixamel uns encenalls de pernil dolç molt picat i un ou dur picat finament, salpebreu-ho i reserveu-ho.
  3. Deixeu refredar la massa i formeu les croquetes. Passeu-les per farina, ou batut i pa ratllat. Fregiu-les en oli calent abundant i poseu-les sobre paper absorbent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto