Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la patata confitada: peleu i talleu les patates a làmines fines i cobriu-les amb l’oli de cacauet. Deixeu-les a foc molt fluix fins que siguin cuites. Al final de la cocció rectifiqueu-ho de sal. 
  2. Salpebreu les guatlles, unteu-les amb la mel i passeu-les per la farina d’ametlla. Poseu-les en una plata de forn amb un raig d’oli d’oliva. 
  3. Escalfeu el forn a 180º C i enforneu les cuixetes 15 min.
  4. Muntatge: serviu-ho amb un fons de patata i, a sobre, les cuixetes de guatlla. Opcionalment, acabeu-ho amb trossos de cacauet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto