Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb oli d’oliva. Quan agafi color, afegiu-hi el polsim de tenduri i l’all molt picat. Torreu-ho uns 5 min i afegiu-hi el vi blanc. Deixeu-ho reduir fins que s’evapori del tot.
  2. Agafeu el tomàquet fregit i les cues de llagostins picades a trossos de 5 mm, i feu-ho coure uns 5 min més a foc baix. Afegiu-hi pebre negre de molinet, tasteu-ho de sal i afegiu-hi, fora del foc, les fulles de julivert picades. Guardeu aquesta preparació a la nevera.
  3. Traieu les fulles de pasta fil·lo del paquet i sobreposeu-les de dues en dues. Talleu cada fulla en tres parts iguals al llarg i tres a l’ample. Al mig de cada rectangle, disposeu la massa i enrotlleu-la com un caneló.
  4. Foneu la mantega al microones. Amb l’ajuda d’un pinzell, pinteu la vora de la fulla amb mantega per tancar el caneló. Repetiu el procés per acabar la massa de llagostins.
  5. Escalfeu el forn a 200 ºC i disposeu els canelons en una placa. Coeu-los 10 min fins a obtenir un daurat uniforme i uns canelons cruixents. Es poden menjar freds o calents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto