Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Estireu la pasta de full i, amb un got o un tallapasta, feu-ne rodones més grans que la mida de les cassoletes que fareu servir.
  2. Unteu les rodones amb mantega i enfarineu-les, per poder-les desemmotllar més fàcilment. Punxeu-les amb una forquilla, poseu-hi un disc de paper de forn a sobre i cobriu-lo amb cigrons secs. Demaneu ajuda a un adult per coure-les al forn, a 180 ºC, 10 min.
  3. Tritureu la tonyina i la meitat de la llauna de musclos amb els formatgets i una mica d’oli de la llauna. Poseu-ho dins d’una mànega pastissera.
  4. Talleu la resta de musclos menuts.
  5. Feu una amanida amb la barreja d’enciams, el tomàquet tallat a dauets i els musclos picats. Amaniu-lo amb oli.
  6. Amb molta cura de no cremar-nos, traieu les cassoletes del forn i retireu els cigrons i el paper. Quan siguin fredes, desemmotlleu-les.
  7. Al moment de menjar-vos les cassoletes, farciu-les amb el paté de tonyina i acompanyeu-les amb l’amanida de musclos i tomàquet.

El consell

  • Si no tens mànega pastissera, pots improvisar-ne una. Només necessites una bossa de plàstic apta per contenir aliments. Posa-hi la barreja a dins, fes voltes o un nus a l’obertura, per tancar-la bé, i un tallet en un dels extrems, perquè pugui sortir el farcit.
  • Si vols fer-ho més fàcil, en comptes de preparar les cassoletes de pasta de full pots fer servir vol-au-vents comprats cuits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto