Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al crumble: barregeu la mantega tallada en cubs i molt freda amb la farina, la farina d’ametlles i el sucre. Fregueu-vos aquesta barreja entre les mans fins que es formi una sorra. Afegiu-hi el cacau i les nous trossejades. Refredeu-ho a la nevera 30 min.
  2. Esteneu-ho en una safata de forn i poseu-ho al forn a 180 Cº, 10-15 min, remenant-ho de tant en tant perquè el crumble quedi solt.
  3. Per a la trufa de xocolata: bulliu la nata i aboqueu-la sobre la xocolata negra trossejada, remeneu-ho fins que la xocolata es fongui del tot i reserveu-ho a la nevera unes hores, fins que quedi ben ferm.
  4. Per al toffee: prepareu un caramel sec amb el sucre. Quan adquireixi un color daurat, afegiu-hi la nata bullent. Deixeu que bulli uns minuts a foc suau, remenant-ho amb una cullera de fusta. Retireu-ho del foc i afegiu-hi 35 g de mantega i una mica de sal marina, barregeu-ho bé i reserveu-ho en fred.
  5. Sobre una base de crumble, poseu una porció de trufa de xocolata, ruixeu-ho amb una mica de toffee, afegiu-hi unes quantes escates de sal marina i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto