Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la cua de bou a talls de 5 cm. Poseu-ho en un recipient prou gran perquè hi puguin cabre tots els ingredients juntament amb el vi.
  2. Poseu a macerar la cua de bou juntament amb 3 cebes, 4 pastanagues, 2 porros —tot tallat a trossos regulars—, el vi, la sal, el pebre, les fulles de llorer i els alls pelats. Deixeu-ho macerar a la nevera durant unes 8 h, aproximadament.
  3. Un cop passat aquest temps, eixugueu els ingredients amb paper de cuina i salteu-los en una cassola amb oli d’oliva durant uns 5 min a foc fort. Aboqueu-hi el vi de la maceració, la cua i l’aigua. Deixeu-ho coure lentament fins que la cua sigui ben tendra i el líquid de la cocció quedi vellutat i cremós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto