Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la cua de bou a talls de 5 cm. Poseu-ho en un recipient prou gran perquè hi puguin cabre tots els ingredients juntament amb el vi.
  2. Poseu a macerar la cua de bou juntament amb 3 cebes, 4 pastanagues, 2 porros —tot tallat a trossos regulars—, el vi, la sal, el pebre, les fulles de llorer i els alls pelats. Deixeu-ho macerar a la nevera durant unes 8 h, aproximadament.
  3. Un cop passat aquest temps, eixugueu els ingredients amb paper de cuina i salteu-los en una cassola amb oli d’oliva durant uns 5 min a foc fort. Aboqueu-hi el vi de la maceració, la cua i l’aigua. Deixeu-ho coure lentament fins que la cua sigui ben tendra i el líquid de la cocció quedi vellutat i cremós.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto