Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els espinacs i escorreu-los perquè quedin ben secs.
  2. Feu farina amb 40 g d’anacards.
  3. Peleu l’all i tritureu-lo molt petit.
  4. Peleu el gingebre i ratlleu-lo.
  5. En un robot de cuina, tritureu els espinacs fins que quedin ben petits, però abans que treguin aigua.
  6. Barregeu els espinacs amb la farina d’anacard, el gingebre, l’all, el pebre i la sal.
  7. Peleu la remolatxa i, amb una mandolina o un tallador d’embotits, feu-ne làmines molt fines.
  8. Formeu les paperines (cucurtutxos) amb les làmines i ompliu-les amb la barreja d’espinacs.
  9. Per a la crema de llimona: tritureu els anacards, el suc de llimona, la sal, l’oli d’oliva i l’aigua.
  10. Afegiu-hi nou moscada i pebre negre, i barregeu-ho amb suavitat. Serviu-la com a acompanyament dels cucurutxos.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: