Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Passeu les cuixes d'ànec per una flama per netejar les plomes i rasqueu-les amb un ganivet. Renteu-les amb aigua. Cal eixugar-les bé amb un drap.
  2. Salpebreu les cuixes per ambdues bandes i poseu-les en una cassola amb oli d'oliva. Deixeu-les confitar a foc molt suau, 8 o 9 h.
  3. Mentrestant, poseu les mandarines en un cassó, pelades, amb el sucre, la llimona tallada a daus i el moscatell. Coeu-les a foc baix i remenant-ho fins aconseguir una textura suau.
  4. Per decorar el plat podeu confitar un parell de mandarines en pell, tallades a rodanxes, en un almívar fluix. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: