Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu les dues cuixes de xai, els tomàquets, oberts per la meitat, les cebes, tallades a quarts, els alls, picats, el canonet de canyella i l’anís estrellat, saleu-ho i ruixeu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva i un got de vi blanc. Feu-ho coure al forn 15 min, a 190 ºC.
  2. Passat aquest temps, s’haurà consumit el vi: afegiu-hi aigua de manera gradual, durant tota la cocció. Feu-ho coure 45 min més. Gireu les cuixes perquè es daurin bé. Serviu-ho tot just sortit del forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: