Consells de cuina La Vanguardia

Els que em seguiu sabeu que no sóc gaire amant de la pastisseria americana: cupcakes, fondants, muffins, cakepops… Ho trobo molt bonic però massa dolç. Tot i així, de tant en tant val la pena fer una excepció, sobretot si et conviden a gaudir d’un taller de cupcakes en companyia d’altres bloguers.

Tot va començar amb un sorteig. L’Starbase, des del seu blog deCuina, oferia 5 places per a un curs de cupcakes al Taller de Cocina Sabores i vaig tenir la sort que me’n toqués una. El pastisser que impartia el curs era en Salvador Garcia, amb qui vaig coincidir durant el meu stage a la pastisseria Bubò ara fa dos anys. Ell era cap d’obrador, això sol ja indica la qualitat del taller que vam fer al Sabores.

Si teniu l’oportunitat d’assistir a un d’aquests tallers amb en Salvador al Sabores, o qualsevol dels altres que fan de cuina salada, us ho recomano de veritat! Jo no he trigat gens a posar en pràctica el que vam aprendre al taller, he seguit la recepta amb només un petit canvi: he afegit unes gotes de xocolata al cupcake, així encara eren més llaminers.

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques, blanquegeu els ous amb el sucre. Incorporeu-hi la sal i la mantega fosa. Incorporeu-hi la nata i el rom i, finalment, la farina amb l’impulsor i la vainilla.
  2. Ompliu els motlles i coeu-los 20 min a 180 ºC.
  3. Per a la crema de formatge: amb les varetes elèctriques, bateu la mantega amb el sucre fins que sigui ben cremosa. Afegiu-hi el formatge i barregeu-ho el just fins que estigui incorporat. Afegiu-hi l’essència de vainilla. Deixeu-ho reposar a la nevera un parell d’hores per tal que agafi cos.
  4. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, escudelleu la crema per sobre del cupcake.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto