Què cuinar La Vanguardia

Els que em seguiu sabeu que no sóc gaire amant de la pastisseria americana: cupcakes, fondants, muffins, cakepops… Ho trobo molt bonic però massa dolç. Tot i així, de tant en tant val la pena fer una excepció, sobretot si et conviden a gaudir d’un taller de cupcakes en companyia d’altres bloguers.

Tot va començar amb un sorteig. L’Starbase, des del seu blog deCuina, oferia 5 places per a un curs de cupcakes al Taller de Cocina Sabores i vaig tenir la sort que me’n toqués una. El pastisser que impartia el curs era en Salvador Garcia, amb qui vaig coincidir durant el meu stage a la pastisseria Bubò ara fa dos anys. Ell era cap d’obrador, això sol ja indica la qualitat del taller que vam fer al Sabores.

Si teniu l’oportunitat d’assistir a un d’aquests tallers amb en Salvador al Sabores, o qualsevol dels altres que fan de cuina salada, us ho recomano de veritat! Jo no he trigat gens a posar en pràctica el que vam aprendre al taller, he seguit la recepta amb només un petit canvi: he afegit unes gotes de xocolata al cupcake, així encara eren més llaminers.

Preparació

  1. Amb les varetes elèctriques, blanquegeu els ous amb el sucre. Incorporeu-hi la sal i la mantega fosa. Incorporeu-hi la nata i el rom i, finalment, la farina amb l’impulsor i la vainilla.
  2. Ompliu els motlles i coeu-los 20 min a 180 ºC.
  3. Per a la crema de formatge: amb les varetes elèctriques, bateu la mantega amb el sucre fins que sigui ben cremosa. Afegiu-hi el formatge i barregeu-ho el just fins que estigui incorporat. Afegiu-hi l’essència de vainilla. Deixeu-ho reposar a la nevera un parell d’hores per tal que agafi cos.
  4. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, escudelleu la crema per sobre del cupcake.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto