Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per rehidratar el cuscús: demaneu ajuda a un adult per bullir 800 ml d’aigua amb dues cullerades d’oli d’oliva i una culleradeta de sal. Estireu el cuscús en una safata i, quan l’aigua arrenqui el bull, vesseu-la-hi per sobre. Quan el cuscús hagi absorbit tota l’aigua, separeu els grans amb una forquilla.
  2. Per a l’oli de menta: escaldeu les fulles de menta en aigua bullent, escorreu-les bé i assequeu-les amb paper de cuina. Tritureu-les amb l’oli d’oliva.
  3. Peleu els tomàquets, traieu-lis les llavors i talleu-los a dauets.
  4. Barregeuel cuscús amb els 'kikos', els tomàquets a dauets i el blat de moro cuit.
  5. Amaniu-ho amb l’oli de menta i ja ho podeu servir.

El consell

Si voleu preparar un cuscús i servir-lo com a plat únic, proveu d’afegir-hi més verdures i uns trossets de pollastre o de pernil salat. Us quedarà un plat completíssim!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto