Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest brou japonès es pot aplicar molt fàcilment a plats de cuina catalana. 

Preparació

  1. Feu uns talls al voltant de l’alga kombu, com un serrell, i poseu-la en remull, amb l’aigua mesurada, 8 h.
  2. Poseu l’alga amb l’aigua en una olla i escalfeu-ho fins que comenci a arrencar el bull (no ha de bullir).
  3. Retireu l’alga i tireu-hi el katsuobushi; com que és tan fi, quedarà a la superfície. Deixeu que arrenqui el bull i aparteu l’olla del foc.
  4. Tan bon punt el katsuobushi s’hagi enfonsat al fons de l’olla, coleu el brou i ja el teniu llest per servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: