Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la melmelada de gerds: reserveu 100 g de gerds per acabar el dau de pa de pessic. Amb l’ajuda d’un adult, poseu els 500 g de gerds restants en una olla, amb el sucre i el suc de llimona. Coeu-ho 10 min a foc mitjà. Reserveu-ho.
  2. Blanquegeu els ous amb el sucre fins que doblin el volum.
  3. Aboqueu-hi l’oli a poc a poc, fins a integrar-lo.
  4. Afegiu-hi la nata líquida i, amb l’ajut d’una llengua pastissera, integreu-hi la farina amb el llevat.
  5. Engreixeu i enfarineu un motlle quadrat o rectangular (si és de silicona, no caldrà), aboqueu-hi la massa i coeu-ho al forn, a 200 ºC, uns 30 min.
  6. Quan el pa de pessic sigui fred, talleu-lo a daus i buideu-nr el centre amb una cullera buidadora.
  7. Farciu el dau amb una culleradeta de melmelada de gerds. Coroneu-ho amb nata muntada i ensucrada i un gerd natural.

El consell

  • Si algun dia us queda fruita molt madura, com, per exemple, figues o maduixes, podeu aprofitar per fer la melmelada que us proposem en aquesta recepta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: