Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu les ales de la sípia i el cap i guardeu-ne la tinta. Talleu unes tires de la part gruixuda del cos de la sípia i poseu-les a sobre d’una safata o marbre calent perquè s’assequin. Talleu la resta a trossos a mida mitjana.
  2. En una cassola amb oli d’oliva poseu la ceba i un gra d’all i coeu-ho uns 5 min. Afegiu-hi la tinta i el fumet. Quan bulli, incorporeu-hi les perles del Japó per fer el caviar. Coeu-ho 30 min.
  3. Deixeu daurar la carn del xurrasco, afegiu-hi els trossos de sípia i deixeu-ho enrossir, i incorporeu-hi els alls. Quan estigui tot ben daurat, poseu-hi la farina i després 1/2 l d’aigua. Deixeu-ho coure 30 min. Passeu-ho per un colador.
  4. Saleu els talls de daurada, poseu-los en una paella pel costat de la pell i deixeu que es coguin fins que la pell sigui ben cruixent i la carn mig cuita. Acabeu la cocció al forn a temperatura suau, a 80 ºC.
  5. Col·loqueu una cullerada del suc de la tinta al fons del plat i el peix a sobre. Agafeu el caviar de sípia i col·loqueu-lo sobre la daurada. Acabeu-ho amb unes tires de sípia assecada fregida uns segons. A sota de la daurada podeu posar-hi un saltat de pebrots escalivats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: