Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu les ales de la sípia i el cap i guardeu-ne la tinta. Talleu unes tires de la part gruixuda del cos de la sípia i poseu-les a sobre d’una safata o marbre calent perquè s’assequin. Talleu la resta a trossos a mida mitjana.
  2. En una cassola amb oli d’oliva poseu la ceba i un gra d’all i coeu-ho uns 5 min. Afegiu-hi la tinta i el fumet. Quan bulli, incorporeu-hi les perles del Japó per fer el caviar. Coeu-ho 30 min.
  3. Deixeu daurar la carn del xurrasco, afegiu-hi els trossos de sípia i deixeu-ho enrossir, i incorporeu-hi els alls. Quan estigui tot ben daurat, poseu-hi la farina i després 1/2 l d’aigua. Deixeu-ho coure 30 min. Passeu-ho per un colador.
  4. Saleu els talls de daurada, poseu-los en una paella pel costat de la pell i deixeu que es coguin fins que la pell sigui ben cruixent i la carn mig cuita. Acabeu la cocció al forn a temperatura suau, a 80 ºC.
  5. Col·loqueu una cullerada del suc de la tinta al fons del plat i el peix a sobre. Agafeu el caviar de sípia i col·loqueu-lo sobre la daurada. Acabeu-ho amb unes tires de sípia assecada fregida uns segons. A sota de la daurada podeu posar-hi un saltat de pebrots escalivats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto