Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Separeu les ales de la sípia i el cap i guardeu-ne la tinta. Talleu unes tires de la part gruixuda del cos de la sípia i poseu-les a sobre d’una safata o marbre calent perquè s’assequin. Talleu la resta a trossos a mida mitjana.
  2. En una cassola amb oli d’oliva poseu la ceba i un gra d’all i coeu-ho uns 5 min. Afegiu-hi la tinta i el fumet. Quan bulli, incorporeu-hi les perles del Japó per fer el caviar. Coeu-ho 30 min.
  3. Deixeu daurar la carn del xurrasco, afegiu-hi els trossos de sípia i deixeu-ho enrossir, i incorporeu-hi els alls. Quan estigui tot ben daurat, poseu-hi la farina i després 1/2 l d’aigua. Deixeu-ho coure 30 min. Passeu-ho per un colador.
  4. Saleu els talls de daurada, poseu-los en una paella pel costat de la pell i deixeu que es coguin fins que la pell sigui ben cruixent i la carn mig cuita. Acabeu la cocció al forn a temperatura suau, a 80 ºC.
  5. Col·loqueu una cullerada del suc de la tinta al fons del plat i el peix a sobre. Agafeu el caviar de sípia i col·loqueu-lo sobre la daurada. Acabeu-ho amb unes tires de sípia assecada fregida uns segons. A sota de la daurada podeu posar-hi un saltat de pebrots escalivats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto