Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer l’oli de cafè: poseu l’oli i el cafè mòlt en un recipient tancat i deixeu-ho macerar durant dos dies. Remeneu-ho de tant en tant.
  2. Passat aquest temps, coleu-ho amb un drap de cotó. Amb això, ja tindreu l’oli de cafè.
  3. Poseu el salmó en una plata i cobriu-lo amb la mescla de la sal, el sucre i el cafè en gra. Deixeu-ho marinar a la nevera 12 h.
  4. Netegeu el salmó, talleu-lo a daus gruixuts i amaniu-lo amb l’oli de cafè i el cibulet picat.

Un plat del restaurant 9 de la Borriana

Borriana, 9. Sabadell. 93 745 97 49

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto