Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: munteu els ous amb el sucre i la mel a mitja velocitat fins a obtenir un batut esponjós.sense deixar de batre-ho, afegiu-hi l’aigua i la sal i, quan estigui ben barrejat, pareu de batre-ho.
  2. Tamiseu la farina amb l’impulsor i afegiu-ho a la preparació anterior. Mescleu-ho amb cura. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
  3. Poseu, amb una mànega de pastisseria,b 40 g de massa en una paella a foc mig (100 ºC). Coeu-ho per ambdues cares. Feu dos discos per cada dorayaki.
  4. Per a la compota: espinyoleu les cireres. Tritureu-les per fer un puré i coleu-ho.
  5. Poseu el puré en un cassó i escalfeu-ho a foc lent, fins arribar a uns 40 ºC. Afegiu-hi el sucre i la pectina, remenantho contínuament amb unes varetes. Porteu la barreja a 80 ºC, fins que comenci a bullir i espessir-se. Retireu-ho del foc i reserveu-ho a la nevera. La pectina és una fibra natural que us espessirà, amb menys sucre i temps de cocció, les conserves.
  6. Entre dos discos de pa de pessic dorayaki, poseu-hi 50 g de compota. Les broques de la mànega de pastisseria permeten fer dibuixos. Refrigereu-ho fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: