Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desfeu els quatre fulls de gelatina en aigua freda. 
  2. Barregeu el Martini blanc dolç amb el rajolí de ginebra i poseu-ho a escalfar a 25 ºC. 
  3. Una vegada fosa la gelatina, escorreu-la bé i incorporeu-hi el Martini calent. 
  4. Ompliu unes miniflameres amb una oliva cadascuna. A sobre aboqueu-hi el Martini barrejat amb la gelatina. Deixeu-les refredar a la nevera 2 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: