Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu la carbassa, la pastanaga, el moniato i una poma a làmines llargues de 3 mm, pinteu-les amb una mica d’oli d’avellanes i enforneu-ho 10 min sobre paper de forn, a 180 ºC.
  2. Obriu el tros de foie gras d’ànec i traieu-li les venes amb l’ajuda d’un ganivet petit. Condimenteu-ho amb una mica de sal, pebre, sucre i el conyac.
  3. Talleu-ho a trossos i tritureu-ho amb l’ajuda d’un túrmix, afegint-hi una mica de brou de pollastre lleugerament calent, fins a obtenir una crema densa. Reserveu-ho.
  4. Sobreposeu al llarg les làmines de carbassa, pastanaga, moniato i poma, intercalades. Amb una mànega de plàstic o dues culleres, formeu una quenelle de crema de foie i poseu-la a sobre de les làmines. Enrotlleu-ho per donar-li forma de caneló.
  5. Traieu les vores del pa d’espècies, trenqueu-lo amb les mans i assequeu-lo al forn, a 140 ºC, 10 min. Quan estigui sec, deixeu-lo refredar i ratlleu-lo.

MUNTATGE

  1. Talleu a dauets molt petits l’altra poma.
  2. Amb un bufador, cremeu la part superior del caneló, després d’haver-hi posat sucre per caramel·litzar-lo.
  3. Poseu el caneló al centre d’un plat, amb el pa d’espècies per sota i la poma a daus per sobre.
  4. Amaniu-ho amb l’oli d’avellanes i acabeu-ho posant-hi les avellanes i, si voleu, les pipes de carbassa.
  5. Podeu substituir el pa d’espècies i servir-ho amb una amanida de brots.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: