Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per elaborar aquestes postres necessiteu motlles de 6 cm d’alçada i 4,50 cm de diàmetre, aproximadament.
  2. Comenceu a pelar les pomes a talls regulars i d’uns 4 mm de gruix.
  3. Seguidament, en una paella antiadherent feu el caramel amb el sucre, i un cop el tingueu ros afegiu-hi la mantega i salteu-hi les pomes. Un cop saltades, reserveu-les en una safata. Preneu els motlles i talleu les bases de la pasta de full i feu-les coure. Reserveu-les.
  4. Agafeu els motlles i ompliu-los amb la poma saltada molt uniformement i d’una manera regular. Un cop plens, poseu-hi la base de pasta de full cuita i entreu-ho al forn escalfat 5 min a 180 ºC.
  5. Pel que fa al gelat de vainilla, el més pràctic és comprar un gelat de vainilla comercial, ja que avui se’n poden trobar alguns de prou bons.
  6. Muntatge: un cop tingueu els Tatin cuits, col·loqueu-los en els plats, i afegiu-hi una mica de iogurt, la salsa de la cocció de la poma i el gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto