Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per elaborar aquestes postres necessiteu motlles de 6 cm d’alçada i 4,50 cm de diàmetre, aproximadament.
  2. Comenceu a pelar les pomes a talls regulars i d’uns 4 mm de gruix.
  3. Seguidament, en una paella antiadherent feu el caramel amb el sucre, i un cop el tingueu ros afegiu-hi la mantega i salteu-hi les pomes. Un cop saltades, reserveu-les en una safata. Preneu els motlles i talleu les bases de la pasta de full i feu-les coure. Reserveu-les.
  4. Agafeu els motlles i ompliu-los amb la poma saltada molt uniformement i d’una manera regular. Un cop plens, poseu-hi la base de pasta de full cuita i entreu-ho al forn escalfat 5 min a 180 ºC.
  5. Pel que fa al gelat de vainilla, el més pràctic és comprar un gelat de vainilla comercial, ja que avui se’n poden trobar alguns de prou bons.
  6. Muntatge: un cop tingueu els Tatin cuits, col·loqueu-los en els plats, i afegiu-hi una mica de iogurt, la salsa de la cocció de la poma i el gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

21 gen

VII Festa de l'Oli i l'Oliva

Durant tota una setmana, al gener, Ullastrell s’omple amb tota mena d’activitats al voltant del...

20-21 gen

Festa de Sant Antoni d’Alcanar 2018

La festivitat de Sant Antoni se celebra a Alcanar el cap de setmana posterior al 17 de gener. Un dels esdeveniments...

21 gen

Fira del Fesol 2018

A Catalunya, pels volts de Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto