Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per als embolcalls de pinya: bulliu l’aigua i el sucre durant 30 s, i deixeu-ho refredar. Peleu la pinya i traieu-li el cor. Talleu bastons de 6 cm de llarg per 0,5 de gruix. Per un altre costat, talleu les làmines fines i deixeu-ho macerar tot dins l’almívar com a mínim 2 h.
  2. Poseu una làmina plana i a sobre 4 bastonets, i tanqueu la làmina per tal que quedi un embolcall.
  3. Per al granissat de litxis: tritureu els litxis pelats i nets, passeu-ho per un colador fi i afegiu-hi el xerès. Guardeu-ho al congelador.
  4. Per a la sopa de poma verda: talleu les pomes verdes, traieu-ne el cor i submergiu-les en aigua i unes fulles de julivert. Passeu-ho per la liquadora, traieu-ne l’escuma, coleu-ho i afegiu-hi el vinagre i el sucre. Reserveu-ho a la nevera.
  5. Muntatge: col·loqueu els litxis tallats i la pinya com a base del plat, disposeu el granissat a sobre de la pinya (el granissat l’heu de fer raspant amb una forquilla la base congelada) i acabeu-ho amb la sopa de poma verda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto