Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu totes les verdures a daus molt petits. Afegiu-hi els cigrons escorreguts i les pinces del llamàntol picades, i amaniu-ho tot amb oli d’oliva i pebre negre mòlt. 
  2. Per a la maionesa de cibulet, poseu un ou sencer en un got de túrmix, afegiu-hi oli (com ara el triple de volum de l’ou) i tritureu-ho pujant el túrmix molt a poc a poc. Saleu-ho i afegiu-hi cibulet picat. 
  3. Muntatge: poseu l’empedrat al fons del plat i un cordó de maionesa de cibulet al voltant. Acabeu-ho amb una rodanxa de llamàntol col·locada sobre l’empedrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: