Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per dessalar el bacallà, poseu-lo en una primera aigua per treure'n l'excés de sal i començar la hidratació del peix. (Aquesta operació es fa sovint en cambres de conservació, ja que la temperatura ambiental és força elevada i patim el risc que es conservi malament. Després es fa el canvi d'aigua i es deixa al punt de salaó desitjat. La quantitat d'aigua sol ser el triple del pes del bacallà, i el temps varia en funció de la peça. Hi ha qui, quan elabora el bacallà esqueixat, només li fa una remullada per hidratar-lo i el deixa poca estona en aigua perquè li agrada aquesta salabror del bacallà.)
  2. Escorreu el bacallà i esqueixeu-lo. Barregeu-hi els fesols, els tomàquets de pera tallats a daus i les olives negres amb les cebes pelades i trencades també amb els dits. Amaniu-ho amb sal, oli d'oliva verge extra i un raig d'un bon vinagre de vi blanc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: