Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el formatge a làmines molt fines (com un carpaccio). Abans, poseu en un plat un raig d’oli d’oliva fent una espiral i una mica de pebre negre.
  2. Col·loqueu-hi el formatge per sobre i afegiu-hi un altre cop oli d’oliva i pebre negre mòlt, al gust. Decoreu el plat amb grans de pebres de colors diferents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: