Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un pot, ofegueu la ceba i el porro, picats molt fins. Quan la verdura s’estovi, afegiu-hi la carn del marisc picada i barregeu-ho bé. Afegiu-hi una cullerada de farina i lligueu-ho abocant-hi llet a poc a poc, heu d’obtenir una massa similar a la d’unes croquetes. Reserveu-ho.
  2. En una olla, coeu les endívies amb mitja llimona i una mica de sal, 10 min.
  3. Refredeu les endívies i desfulleu-les.
  4. Disposeu la farsa reservada en un extrem de cada fulla i enrotlleu-les, passeu-les per farina i ou batut i fregiu-les en oli d’oliva abundant.
  5. Quan es daurin, reserveu-les sobre paper absorbent i serviu-les.

CONSELL
Prepareu un llit amb tres o quatre fulles d’endívia i enrotlleu-les amb la farsa de marisc tornant-los la forma original.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto