Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En un pot, ofegueu la ceba i el porro, picats molt fins. Quan la verdura s’estovi, afegiu-hi la carn del marisc picada i barregeu-ho bé. Afegiu-hi una cullerada de farina i lligueu-ho abocant-hi llet a poc a poc, heu d’obtenir una massa similar a la d’unes croquetes. Reserveu-ho.
  2. En una olla, coeu les endívies amb mitja llimona i una mica de sal, 10 min.
  3. Refredeu les endívies i desfulleu-les.
  4. Disposeu la farsa reservada en un extrem de cada fulla i enrotlleu-les, passeu-les per farina i ou batut i fregiu-les en oli d’oliva abundant.
  5. Quan es daurin, reserveu-les sobre paper absorbent i serviu-les.

CONSELL
Prepareu un llit amb tres o quatre fulles d’endívia i enrotlleu-les amb la farsa de marisc tornant-los la forma original.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 gen

Les algues a la cuina

En aquest taller podeu conèixer de prop els diferents tipus d’algues. Veure les característiques...

19-22 gen

34a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica

La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d'Hivern 2018 de Sant Vicenç dels Horts presenta...

23 gen

Taller de suflés

En aquest taller, de 20.15 a 21.45 h, aprendreu a fer aquesta delícia lleugera. S'explicaran tots els secrets...

24 gen

Taller de cuina mexicana

Descobriu en aquest taller l’autèntica cuina mexicana, els orígens, els processos i sobretot el...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto