Receptes de Nadal La Vanguardia

Aquestes coques de xocolata són una de les postres que vaig preparar per a la festa d’aniversari del Pol. La pasta de full és molt agraïda, agrada a tothom i és fàcil de preparar. Tallada amb una mica de gràcia sempre et fa quedar la mar de bé.

La recepta és ben senzilla, l’únic complicat és fer els talls a la capa superior. I per això, us aconsello fer-ho amb l’estri específic; tot i que a ganivet també es pot fer, no queda mai tan bé. Amb un acabat brillant de gelatina, semblen ben bé les típiques coques que venen a les parades de les fires de Festa Major.

Preparació

  1. Talleu la pasta de full per la meitat, obtenint dues bandes llargues i primes. Procureu fer una banda una mica més ampla que l’altra (1 cm més ampla és suficient).
  2. Sobre la banda més ampla escampar la Nutella al centre, deixant 1 cm de vora a tot el voltant. Pinteu amb ou batut tota la vora.
  3. Marqueu els talls sobre l’altra pasta de full. Estireu els talls a l’ample per tal que s’obrin una mica. Amb l’ajut del corró, agafeu amb compte la pasta de full i col·loqueu-la sobre la capa de Nutella.
  4. Premeu tot el lateral per tal que s’enganxin les dues capes. Retalleu la vora amb un ganivet per tal d’igualar els laterals. Pinteu-ho per sobre amb ou batut i coeu-ho al forn 30 min a 180 ºC, fins que es dauri.
  5. Deixeu-ho refredar i pinteu la superfície amb la gelatina de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto