Consells de cuina La Vanguardia

Aquestes coques de xocolata són una de les postres que vaig preparar per a la festa d’aniversari del Pol. La pasta de full és molt agraïda, agrada a tothom i és fàcil de preparar. Tallada amb una mica de gràcia sempre et fa quedar la mar de bé.

La recepta és ben senzilla, l’únic complicat és fer els talls a la capa superior. I per això, us aconsello fer-ho amb l’estri específic; tot i que a ganivet també es pot fer, no queda mai tan bé. Amb un acabat brillant de gelatina, semblen ben bé les típiques coques que venen a les parades de les fires de Festa Major.

Preparació

  1. Talleu la pasta de full per la meitat, obtenint dues bandes llargues i primes. Procureu fer una banda una mica més ampla que l’altra (1 cm més ampla és suficient).
  2. Sobre la banda més ampla escampar la Nutella al centre, deixant 1 cm de vora a tot el voltant. Pinteu amb ou batut tota la vora.
  3. Marqueu els talls sobre l’altra pasta de full. Estireu els talls a l’ample per tal que s’obrin una mica. Amb l’ajut del corró, agafeu amb compte la pasta de full i col·loqueu-la sobre la capa de Nutella.
  4. Premeu tot el lateral per tal que s’enganxin les dues capes. Retalleu la vora amb un ganivet per tal d’igualar els laterals. Pinteu-ho per sobre amb ou batut i coeu-ho al forn 30 min a 180 ºC, fins que es dauri.
  5. Deixeu-ho refredar i pinteu la superfície amb la gelatina de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto