Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les patates, les pastanagues, els pèsols i les mongetes dins del recipient Varoma. Tapeu-ho i reserveu-ho.
  2. Aboqueu l'aigua al vas. Situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 26 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  3. Traieu el recipient Varoma i poseu les verdures al vapor dins d’una enciamera gran. Salpebreu-les al gust i deixeu-les refredar.
  4. Netegeu el vas.
  5. Escorreu la llauna de tonyina i reserveu-ne l'oli per fer la maionesa.
  6. Poseu la tonyina esmicolada a l'enciamera amb les verdures i els ous trossejats.
  7. Peseu en una gerra l'oli reservat de la llauna de tonyina i completeu-ho amb oli de gira-sol fins a obtenir 300 g. Prepareu una maionesa amb aquest oli.
  8. Aboqueu la maionesa a l’enciamera (amb les verdures ja fredes i la tonyina) i barregeu-ho.
  9. Reserveu l'ensalada russa a la nevera fins al moment de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto