Preparació
- Poseu les patates, les pastanagues, els pèsols i les mongetes dins del recipient Varoma. Tapeu-ho i reserveu-ho.
- Aboqueu l'aigua al vas. Situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 26 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
- Traieu el recipient Varoma i poseu les verdures al vapor dins d’una enciamera gran. Salpebreu-les al gust i deixeu-les refredar.
- Netegeu el vas.
- Escorreu la llauna de tonyina i reserveu-ne l'oli per fer la maionesa.
- Poseu la tonyina esmicolada a l'enciamera amb les verdures i els ous trossejats.
- Peseu en una gerra l'oli reservat de la llauna de tonyina i completeu-ho amb oli de gira-sol fins a obtenir 300 g. Prepareu una maionesa amb aquest oli.
- Aboqueu la maionesa a l’enciamera (amb les verdures ja fredes i la tonyina) i barregeu-ho.
- Reserveu l'ensalada russa a la nevera fins al moment de servir-la.