Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu les patates, les pastanagues, els pèsols i les mongetes dins del recipient Varoma. Tapeu-ho i reserveu-ho.
  2. Aboqueu l'aigua al vas. Situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 26 min, temperatura Varoma, velocitat 1.
  3. Traieu el recipient Varoma i poseu les verdures al vapor dins d’una enciamera gran. Salpebreu-les al gust i deixeu-les refredar.
  4. Netegeu el vas.
  5. Escorreu la llauna de tonyina i reserveu-ne l'oli per fer la maionesa.
  6. Poseu la tonyina esmicolada a l'enciamera amb les verdures i els ous trossejats.
  7. Peseu en una gerra l'oli reservat de la llauna de tonyina i completeu-ho amb oli de gira-sol fins a obtenir 300 g. Prepareu una maionesa amb aquest oli.
  8. Aboqueu la maionesa a l’enciamera (amb les verdures ja fredes i la tonyina) i barregeu-ho.
  9. Reserveu l'ensalada russa a la nevera fins al moment de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto