Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i peleu una taronja. Talleu la pela a bastonets fins. Espremeu la taronja i coleu-ne el suc.
  2. Peleu a sang la segona taronja i talleu-ne la polpa a daus.
  3. Peleu l’all i la ceba i piqueu-los.
  4. Peleu i ratlleu les pastanagues.
  5. Poseu dues cullerades d’oli en una paella i coeu-hi, a foc suau, la ceba i l’all, sense que agafin color. Quan estiguin cuits, incorporeu-hi la pastanaga, la taronja trossejada, la pela i el suc, i espolseu-hi el sucre i el comí. Salpebreu-ho i deixeu-ho confitar a foc suau, 20 min, remenant-ho de tant en tant, fins que quedi com una melmelada.
  6. Separeu les fulles del coriandre i piqueu-les una mica.
  7. Deixeu refredar la pastanaga cuita a la nevera.
  8. Poseu una part del preparat al damunt d’un full de pasta brick. Espolseu-ho amb el coriandre i plegueu la pasta en quatre per fer-ne un triangle. Repetiu l’operació amb els fulls restants.
  9. Poseu oli a la paella i daureu els triangles. Escorreu-los i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: