Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Renteu i peleu una taronja. Talleu la pela a bastonets fins. Espremeu la taronja i coleu-ne el suc.
  2. Peleu a sang la segona taronja i talleu-ne la polpa a daus.
  3. Peleu l’all i la ceba i piqueu-los.
  4. Peleu i ratlleu les pastanagues.
  5. Poseu dues cullerades d’oli en una paella i coeu-hi, a foc suau, la ceba i l’all, sense que agafin color. Quan estiguin cuits, incorporeu-hi la pastanaga, la taronja trossejada, la pela i el suc, i espolseu-hi el sucre i el comí. Salpebreu-ho i deixeu-ho confitar a foc suau, 20 min, remenant-ho de tant en tant, fins que quedi com una melmelada.
  6. Separeu les fulles del coriandre i piqueu-les una mica.
  7. Deixeu refredar la pastanaga cuita a la nevera.
  8. Poseu una part del preparat al damunt d’un full de pasta brick. Espolseu-ho amb el coriandre i plegueu la pasta en quatre per ferne un triangle. Repetiu l’operació amb els fulls restants.
  9. Poseu oli a la paella i daureu els triangles. Escorreu-los i serviu-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 gen

Fira del Fesol 2018

A Catalunya, pels volts de Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és...

20-21 gen

1a Mostra Internacional de Pastisseria

Sant Vicenç dels Horts acull durant el cap de setmana del 20 al 21 de gener la 1a edició de la Mostra...

21 gen

VII Festa de l'Oli i l'Oliva

Durant tota una setmana, al gener, Ullastrell s’omple amb tota mena d’activitats al voltant del...

20-21 gen

Festa de Sant Antoni d’Alcanar 2018

La festivitat de Sant Antoni se celebra a Alcanar el cap de setmana posterior al 17 de gener. Un dels esdeveniments...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto