Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les patates molt bé.
  2. Cobriu la base d’una safata de forn amb sal grossa, uns quants grans de pebre i herbes. A sobre, poseu les patates i cobriu-les amb sal grossa, grans de pebre i herbes, i esquitxeu-ho amb una mica d’aigua. Poseu-ho al forn, a 180 ºC, uns 45 - 50 min.
  3. Traieu el pinyol de les olives i piqueu-les; barregeu-les amb la mantega pomada i formeu un corró, amb l’ajuda de paper film. Reserveu-lo a la nevera 1 h o fins que estigui ferm.
  4. Deixeu temperar la carn fora de la nevera, fins que perdi el fred. Salpebreu-la amb la sal de Guérande i el pebre acabat de moldre. Coeu-la a la brasa o la barbacoa, amb el greix de bou i una mica d’oli d’oliva. Quan es dauri, gireu-la i acabeu la cocció procurant que el centre quedi poc fet.
  5. Retireu les patates del forn i elimineune la sal. Talleu la mantega d’olives mortes a rodanxes. Serviu l’entrecot de bou amb una rodanxa de mantega a sobre, acompanyat de les patates ratte i herbes aromàtiques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: