Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un ganivet, retireu les navalles de la valva i reserveu-les.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana.
  3. Premseu l’all.
  4. Escalfeu l’oli d’oliva en una paella i incorporeu-hi la ceba, l’all, les herbes i la pela de taronja.
  5. Coeu-ho uns minuts a foc lent, fins que la ceba comenci a estar translúcida.
  6. Incorporeu-hi el vinagre de xerès i salpebreu-ho.
  7. Afegiu-hi les navalles i deixeu-ho coure uns minuts més.
  8. Retireu-ho del foc i rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.
  9. Conserveu-ho a la nevera fins que ho hagueu de fer servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto