Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un ganivet, retireu les navalles de la valva i reserveu-les.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana.
  3. Premseu l’all.
  4. Escalfeu l’oli d’oliva en una paella i incorporeu-hi la ceba, l’all, les herbes i la pela de taronja.
  5. Coeu-ho uns minuts a foc lent, fins que la ceba comenci a estar translúcida.
  6. Incorporeu-hi el vinagre de xerès i salpebreu-ho.
  7. Afegiu-hi les navalles i deixeu-ho coure uns minuts més.
  8. Retireu-ho del foc i rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.
  9. Conserveu-ho a la nevera fins que ho hagueu de fer servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: