Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu les sardines deixant-hi el cap. Poseu-hi un xic de sal, enfarineu-les i fregiu-les lleugerament a foc alt en una paella perquè agafin color. Reserveu-les.
  2. Ratlleu la pell dels cítrics (taronja agra, aranja, llima i mandarina) sense prendre la part interior blanca i extraieu-ne el suc.
  3. Poseu una cassola al foc amb els sucs dels quatre cítrics i les ratlladures, el vi blanc, l'oli d'oliva verge extra, un polsim de sal i les herbes i espècies: el pebre blanc, el cardamom i la branca de farigola llimonera.
  4. Deixeu-ho coure a poc a poc durant, aproximadament, 10 min.
  5. Afegiu-hi les sardines, deixeu-ho coure 2 min més i apagueu el foc. Deixeu que es refredi i que reposi fins a l'endemà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto