Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una brasa, escaliveu els pebrots a la part amb més foc i durant menys temps, i les albergínies a la part amb menys foc i durant més temps.
  2. Emboliqueu les cebes i les patates amb paper de plata i enterreu-les a sota de les cendres.
  3. Comproveu el punt de cocció de les diferents hortalisses prement-les amb els dits.
  4. Un cop cuits els pebrots i les albergínies, poseu-los en un plat tapat perquè mantinguin la humitat i siguin més fàcils de pelar. Peleu els ingredients, poseu-los en una safata i amaniu-ho amb oli, sal i pebre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: